Postavitev add.MONITORING

templatemo image 01vizualizacijaPregled in upravljanje IT okolja kakor tudi analiza stanja posamezne naprave ali storitve so večne nadloge. Na milijone programov je narejenih na to temo. Vsi pa imajo veliko napako: so ozko specializirani za določen del sistema in se jih ne da prilagoditi za svojevrstne potrebe. Potem pa naletite na add.MONITORING ...
S projektnim pristopom in skrbnim pregledom informacijskega sistema, skupaj z vami pripravimo posnetek stanja ter načrt nadzora. Nadzorni strežnik lahko postavimo na fizičnem strežniku, poljubni virtualizaciji (za manjša okolja) ali pa se odločite za nakup našega MiniPC Appliance, ki ga odlikuje zelo ugodna cena, nizka poraba energije in skoraj neslišno delovanje (glede na velikost nadzorovanega IT okolja se odločimo, ali je Appliance za vas primeren). Sistem nadzora temelji na odprtokodnih rešitvah in lahko nadzira širok spekter operacijskih sistemov (Windows, Linux, Unix, OpenVMS, MacOS/server ...). Nadzor nad aktivno opremo in storitvami se lahko izvaja z uporabo agentov, SNMP protokola ali zajemom poljubnih sistemskih dnevnikov. Agenti na strežnikih ne povzročajo dodatne obremenitve virov. Možen je tudi nadzor okoljskih parametrov (temperatura, vlaga, osvetlitev, odprtost vrat ...), ter industrijske opreme (obdelovalni stroji, tekoči trakovi, roboti, klimati ...), ki omogočajo komunikacijo s SNMP protokolom.

TIPIČNA ARHITEKTURA REŠITVE - VEČJA OKOLJA
monitoring-tipicna-arhitektura-resitve
PRIMER ZDRUŽEVANJA KOMPONENT V STORITVE
monitoring-storitve

Reference za rešitev add.MONITORING

Poglejte spodaj izbrane reference postavitev sistema add.MONITORING, nekatere tudi z več informacij o tem, katere rešitve sestavljajo široko področje add.MONITORING, njihov opis, v rešitvah uporabljeno tehnologijo ter storitve implementacije:

Svetovne reference, ki uporabljajo isto odprtokodno programsko opremo, ki jo uporabljamo tudi v ADD d.o.o. v sistemu add.MONITORING:

 • fotona 1add.MONITORING v Fotoni

  Upravljanje in nadzor infrastrukture v proizvodnji visoke tehnologije

 • skupna-logoadd.MONITORING in Skupna pokojninska družba d.d.


  Upravljanje in nadzor infrastrukture v zdavarovalništvu

Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Podjetje ADD d.o.o. si ne lasti nobenega logotipa ali blagovne znamke, ki so v lasti tretjih oseb.

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

 • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

 • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
 • Pišite nam
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • sledite nam