ADD je postal Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)

Skrb za visoko raven storitve je eno naših ključnih vodil. Kot Veeam Gold partner smo lani za leto 2017 prejeli »The best Veeam SMB Partner of the year« v Adriatic regiji, pred kratkim pa smo postali tudi Veeam Cloud & Service Provider (VCSP).

veeam-cloud-connect

Varno shranjevanje pomembnih podatkov je ključen del poslovnega procesa. Ker je vedno več podatkov shranjenih v oblačnih storitvah, je izbira partnerja, ki opravlja tovrstno storitev izjemno pomembna. V ADD-ju zato svojim strankam ponujamo varno SSL varnostno kopiranje podatkov v naš podatkovni center s preizkušeno in zanesljivo storitev Veeam Cloud Connect, ki ponuja popoln nadzor nad podatki in skladnost z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Rešitev Veeam Cloud Connect ponuja zelo širok nabor možnih implementacij:
*Izdelavo varnostnih kopij podatkov v oblak (BaaS – Backup as a Servise)
*Replikacijo Hyper-V in VMware virtualnega okolja v oblak (DraaS – Disaster Recovery as a Servise)

Vse rešitve so možne na virtualnih platformah VMware in Hyper-V ter na fizičnih strežnikih Windows in Linux, katerih podatki so ščiteni prek Veeam backup agentov.

 

V sklopu rešitve ADD upravljanje backupa pa lahko kot Veeam Cloud & Service Provider svojim strankam ponudimo prevzem upravljanja Veeam rešitve in tako v celoti poskrbimo za varnostno kopiranje podatkov v našem varnem podatkovnem centru.

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

  • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

  • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
  • Pišite nam
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • sledite nam