ADD je postal The Best Veeam SMB Partner of the year 2017 v Adriatic regiji

V sklopu Veeam Partner Summit 2018 dogodka, ki je sredi marca potekal v Opatiji, je ADD postal The Best Veeam SMB Partner of the year 2017 v Adriatic regiji.

veeam-add-partner-of-the-year-2017-1

Tako lahko s ponosom povemo, da smo trenutno najboljši Veeamov partner v nudenju rešitev majhnim in srednjim podjetjem v regiji. Plaketa, ki smo jo prejeli, kaže na veliko vloženega znanja in truda, a vsega skupaj ne bi bilo brez strank, ki so nam zaupale implementacijo Veeam rešitev. Zato se vsem iskreno zahvaljujemo.

 

 

veeam-add-partner-of-the-year-2017

Veeam Availability Platform rešitev različnim podjetjem omogoča, da njihovi poslovni procesi delujejo kontinuirano, brez nepotrebnih prekinitev. Zaradi svojih izjemnih zmožnosti prilagajanja potrebam strank, Veeam postaja eden vodilnih produktov varnostnega kopiranja virtualnih okolij. Ponaša se z enostavno namestitvijo in upravljanjem, omogoča izdelavo varnostnih kopij ter deduplikacijo. Sistem samodejno preverja zanesljivost arhiva, kar omogoča hitro in zanesljivo vzpostavitev delovanja iz varnostnih kopij. Z enostavnim prehajanjem med različnimi oblačnimi rešitvami je zagotovljena agilnost. Napredna analitika pa poskrbi za poglobljen vpogled v delovanje in omogoča optimizacijo delovanja ter skladnost z različnimi pravili (npr. GDPR).

 

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

  • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

  • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
  • Pišite nam
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • sledite nam