ADD se bo na konferenci NTK 2019 (21. do 23. maj 2019) predstavil s petimi predavanji

Tudi letos bomo del NT konferenci, ki se bo med 21. in 23. majem 2019 odvila v Portorožu. Za slušatelje NTK 2019 smo pripravili pet raznolikih strokovnih predavanj.

nt-konferenca-2019-microsoft-slovenija-ntk

Moderne analitične rešitve! Kaj nas uči praksa? (Marko Škufca)
Sreda, 22.5.2019, 15:00 - 17:30 / Aurora 1 - Poslovna vertikala - Energetika

Izkušnje s projekti na trgu energetike kažejo, da uspešno združevanje in obdelava različnih vrst podatkov postaja kritična. Poznati stranko, izboljšati učinkovitost, razumeti in predvideti prihodnost, ustvarjati nove storitve pomeni zahteva razumevanje preteklosti in gradnjo naprednih algoritmov. To zahteva določene pogoje v podatkih, tehnologiji, organizaciji in ljudeh. Marko Škufca bo v sklopu predavanja predstavil recept za vzpostavitev okolja, ki je prijazno do podatkov ter usmerjeno v postopno gradnjo moderne analitične platforme.

Poslovna in operativna analitika z roko v roki na primeru Pivovarne Laško Union (Miha Šebenik, Pivovarna Laško Union in Uroš Hribar, ADD)
Sreda, 22.5.2019, 15:00 - 17:30 / Europa A - Poslovna vertikala - Proizvodnja

Uroš Hribar bo skupaj z Miho Šebenikom, ki je manager razvoja poslovanja v Pivovarni Laško Union predstavil poslovno in operativno analitiko na primeru Pivovarne Laško Union. Predstavila bosta, da je uspeh v veliki meri odvisen od tega, kako so podjetja sposobna združiti dva zelo različna svetova - svet poslovanja in svet operativne analitike. Razumevanje obeh svetov in iskanje sinergij med njima je ključni cilj, ki pozitivno vpliva na poslovanje podjetja.

Enostavno kot v oblaku; pa vendar na tleh - HPE SimpliVity kot rešitev poenostavljenega IT (Jože Celestina)
Sreda, 22.5.2019, 15:55 - 16:55 / Adria 2

Jože Celestina se bo posvetil rešitvi HPE SimpliVity, ki poenostavi združevanje agilnost in ekonomičnost oblaka z nadzorom in upravljanjem lokalne IT opreme. Slušatelji bodo lahko na primeru spoznali, kako se z implementacijo HPE SimpliVity rešitve, zmanjša stroške lastništva (TCO) in poenostavi IT.

Moderno podatkovno skladišče - doma v oblaku! (Uroš Jemec in Boris Vezenšek)
Sreda, 22.5.2019, 15:55 - 16:55 / Mediteranea 2

Uroš Jemec in Boris Vezenšek pa se bosta posvetila konceptu izgradnje modernega podatkovnega skladišča v oblaku. Po predstavitvi koncepta bosta predstavila konkreten primer izgradnje podatkovnega skladišča, ki je v celoti implementiran v Microsoftovem oblaku. Predstavila bosta možnosti in načine tehnološke ter stroškovne optimizacije, na koncu pa se bosta posvetila rešitvi »ADD Azure Data Factory Framework« s katero uporabnik občutno pohitri razvoj podatkovnega skladišča ter olajša izvedbo rutinskih opravil.

Klasifikacija in skrb za vsebino dokumenta namesto nas? (Andrej Feldin, Cetis in Tadej Bajc, ADD)
Četrtek, 23.5.2019, 10:15 - 11:15 / Mediteranea 1

Nova pridobitev klasifikacije in varnosti dokumentov v paketu Microsoft 365 nam omogoča napreden način upravljanja z dokumenti. Na podlagi praktičnega primera podjetja Cetis d.d. bo Tadej Bajc skupaj z Andrejem Feldinom iz Cetisa predstavil način dela s klasificiranjem dokumentov. Z analiziranjem in vpogledom v pretok dokumentov lahko le-te sledimo in preprečimo uhajanje podatkov ter zlorab.

 

Moderne analitične rešitve! Kaj nas uči praksa? (Marko Škufca)

Sreda, 22.5.2019, 15:00 - 17:30 / Aurora 1

Vabilo na poslovni zajtrk - 8.5.2019 / ADD.Monitoring

 add-bi

Vabimo vas na poslovni zajtrk, kjer bomo predstavili novosti na področju spremljanja IT infrastrukture.

Kdaj: 8.5.2019 ob 9:00
Kje: v prostorih podjetja ADD d.o.o., Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana
Zajtrk bo trajal približno 2h.

Pregled in upravljanje IT okolja in analiza infrastrukture in storitev, so stalni izzivi administratorjev. Ogromno rešitev je narejenih na to temo. Vse pa imajo veliko napako: so ozko specializirani za določen del sistema oziroma delovanja in se jih ne da prilagoditi za lastne potrebe. Na dogodku bomo najprej predstavili osnovne funkcionalnosti rešitve, dotaknili se bomo novosti in prikazali delovanje naše rešitve.

add-zajtrk-monitoring

Agenda:


• Pregled funkcionalnosti ADD.Monitoring
   o Priprava okolja
   o Implementacija in dopolnitve
   o Primeri uporabe
• Novosti
   o novi vtičniki
   o ostale novosti
• "How to ?"
   o Primeri kako dopolniti ADD.monitoring
• Demo
   o Prikaz delovanja rešitve
   o Q&A

Ker je število mest omejeno, prosimo za potrditev udeležbe na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vljudno vabljeni!

Vabilo na poslovni zajtrk - 24.4.2019 / WAF – Web Application Firewall

 

add-bi

Vabimo vas na poslovni zajtrk, kjer bomo predstavili najnaprednejše novosti na področju zaščite spletnih strani in portalov.

Kdaj: 24.4.2019 ob 9:00
Kje: v prostorih podjetja ADD d.o.o., Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana
Zajtrk bo trajal približno 2h.

Fortinet je vodilno podjetje na področju informacijske varnosti. Širok nabor rešitev združujejo pod okriljem, ki ga imenujejo Security Fabric. Ravno spletne strani in portali pa so v zadnjem času postali tarča hekerskih napadov, saj ranljivosti v portalih izkoriščajo za dostop do nepooblaščenih podatkov in informacij.

Na dogodku boste izvedeli, kako lahko enostavno integrirate spletne požarne pregrade v vaše okolje, kako jih upravljati in nadzorovati, brez, da bi nam to povzročalo sive lase, ter predvsem, kako lahko enostavno zaščitite svoje vitalne informacije na enostaven in neboleč način.

add-poslovni-zajtrk-Web Application Firewall

Agenda:

• Zakaj potrebujemo WAF?
   o Najbolj ranljive spletne storitve
   o Pregled OWASP top 10 ranljivosti
• Fortinet FortiWeb
   o Pregled funkcionalnosti
   o Katere storitve lahko ščitimo
   o Primeri uporabe

• Demo
   o Pregled osnovnih nastavitev
   o Simuliranje najbolj pogostih napadov

Ker je število mest omejeno, prosimo za potrditev udeležbe na elektronski naslov gasper.cotman(at)add.si

Vljudno vabljeni!

 

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

  • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

  • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
  • Pišite nam
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • sledite nam