4. ADD dogodek Moderne IT rešitve je v začetku aprila 2019 predstavil novosti in trende pri uporabi IT rešitev

V četrtek, 4.4.2019 smo v hotelu Radisson Blu Plaza organizirali že 4. dogodek Moderne IT rešitve v sklopu katerega smo skupaj z našimi partnerji več kot 90-im slušateljem predstavili novosti in trende pri uporabi IT rešitev.

moderne-it-resitve-2019

Letošnji dogodek Moderne IT rešitve je bil poleg že dobro uveljavljenega infrastrukturnega področja, še posebej namenjen področju kibernetske varnosti. Zato so slušatelji še pred delitvijo v strokovna sklopa predavanj lahko prisluhnili predavanju Boštjana Špehonje iz SICEH-a z naslovom »Pogled na IKT okolje skozi oči etičnega hekerja«.

V vsakem od sklopov so slušatelji lahko prisluhnili šestim strokovnim predavanjem, ki smo jih pripravili v sodelovanju z našimi partnerji. V sklopu infrastrukturnih rešitev je bilo tako moč prisluhniti študiji primera HPE SimpliVity, trendom na področju virtualizacije, kako bi moralo izgledati sodobno delovno okolje in kakšni so zadnji trendi na področju podatkovnih centrov.

V sklopu mrežnih in varnostnih rešitev pa so slušatelji lahko prisluhnili predavanju zagotavljanja revizijske sledi na študiji primera Gen-I. Na primeru družbe Cimos je bila prikaza študija primera uporabe Wi-Fi omrežja v industrijskem okolju. Predstavljene so bile rešitve za zagotavljanje varnosti spletnih strani in portalov, rešitve za celovito upravljanje varnostnih groženj (SOC) ter performančno testiranje.

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

  • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

  • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
  • Pišite nam
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • sledite nam