ADD je postal Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)

Skrb za visoko raven storitve je eno naših ključnih vodil. Kot Veeam Gold partner smo lani za leto 2017 prejeli »The best Veeam SMB Partner of the year« v Adriatic regiji, pred kratkim pa smo postali tudi Veeam Cloud & Service Provider (VCSP).

veeam-cloud-connect

Varno shranjevanje pomembnih podatkov je ključen del poslovnega procesa. Ker je vedno več podatkov shranjenih v oblačnih storitvah, je izbira partnerja, ki opravlja tovrstno storitev izjemno pomembna. V ADD-ju zato svojim strankam ponujamo varno SSL varnostno kopiranje podatkov v naš podatkovni center s preizkušeno in zanesljivo storitev Veeam Cloud Connect, ki ponuja popoln nadzor nad podatki in skladnost z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Rešitev Veeam Cloud Connect ponuja zelo širok nabor možnih implementacij:
*Izdelavo varnostnih kopij podatkov v oblak (BaaS – Backup as a Servise)
*Replikacijo Hyper-V in VMware virtualnega okolja v oblak (DraaS – Disaster Recovery as a Servise)

Vse rešitve so možne na virtualnih platformah VMware in Hyper-V ter na fizičnih strežnikih Windows in Linux, katerih podatki so ščiteni prek Veeam backup agentov.

 

V sklopu rešitve ADD upravljanje backupa pa lahko kot Veeam Cloud & Service Provider svojim strankam ponudimo prevzem upravljanja Veeam rešitve in tako v celoti poskrbimo za varnostno kopiranje podatkov v našem varnem podatkovnem centru.

ADD je postal The Best Veeam SMB Partner of the year 2017 v Adriatic regiji

V sklopu Veeam Partner Summit 2018 dogodka, ki je sredi marca potekal v Opatiji, je ADD postal The Best Veeam SMB Partner of the year 2017 v Adriatic regiji.

veeam-add-partner-of-the-year-2017-1

Tako lahko s ponosom povemo, da smo trenutno najboljši Veeamov partner v nudenju rešitev majhnim in srednjim podjetjem v regiji. Plaketa, ki smo jo prejeli, kaže na veliko vloženega znanja in truda, a vsega skupaj ne bi bilo brez strank, ki so nam zaupale implementacijo Veeam rešitev. Zato se vsem iskreno zahvaljujemo.

 

 

veeam-add-partner-of-the-year-2017

Veeam Availability Platform rešitev različnim podjetjem omogoča, da njihovi poslovni procesi delujejo kontinuirano, brez nepotrebnih prekinitev. Zaradi svojih izjemnih zmožnosti prilagajanja potrebam strank, Veeam postaja eden vodilnih produktov varnostnega kopiranja virtualnih okolij. Ponaša se z enostavno namestitvijo in upravljanjem, omogoča izdelavo varnostnih kopij ter deduplikacijo. Sistem samodejno preverja zanesljivost arhiva, kar omogoča hitro in zanesljivo vzpostavitev delovanja iz varnostnih kopij. Z enostavnim prehajanjem med različnimi oblačnimi rešitvami je zagotovljena agilnost. Napredna analitika pa poskrbi za poglobljen vpogled v delovanje in omogoča optimizacijo delovanja ter skladnost z različnimi pravili (npr. GDPR).

 

ADD je na dogodku RISK 2018 prejel prestižno nagrado Real Star Award 2017 - Partner of the year in Slovenia

 

Največja varnostna konferenca v Sloveniji, RISK 2018 je potekala 14. in 15. marca 2018 v hotelu Thermana Park Laško, ADD pa je že tradicionalno del nje.

risk-2018-add

Na dogodku je ADD prejel prestižno nagrado – Real Star Award 2017 - Partner of the year in Slovenia. To nam daje potrditev, da smo v ADD v zadnjih letih izbrali pravilno usmeritev, hkrati pa nam nagrada vliva nove moči za nadaljnje delo. Obenem se vsem našim strankam zahvaljujemo za izkazano zaupanje.

Real Star Award 2017 - Partner of the year in Slovenia

Letos smo predstavili rešitev Defendpoint podjetja Avecto, ki uporabnikom zagotavlja največjo možno stopnjo zaščite pred naprednimi spletnimi nevarnostmi, kot so npr. izsiljevalski virusi.

risk-2018-add-1

Slušateljem smo na konferenci pojasnili, kako lahko rešitev Defendpoint pripomore k temu, da bodo vsi delovni procesi v podjetju potekali nemoteno. Rešitev, ki se jo lahko vzpostavi v nekaj urah, združuje urejanje administratorskih pravic naprav v podjetju in nadzor nad aplikacijami, hkrati pa zagotavlja skladnost s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

 

ADD je na konferenci v Južni Afriki predstavil inovacije s področja poslovne inteligence

ADD je v Južni Afriki skupaj z lokalnim partnerjem BCX ter Pyramid Analytics za Western Cape Government 22. 8. 2017 organiziral strokovno konferenco o uporabi poslovne inteligence (BI) v javnem sektorju.

add-konferenca-juzna-afrika

Dogodek, ki se je odvil v Cape Townu, je pritegnil pozornost različnih sektorjev. Tako so bili prisotni predstavniki podjetij iz finančnega, zdravstvenega, prehrambnega segmenta, pa tudi predstavniki podjetij v državni in lokalni lasti.

S predstavljenimi rešitvami smo prikazali izkušnje na evropski ravni ter tudi najnovejše prijeme pri vpeljavi poslovne inteligence v organizacije. Širok nabor znanj, ki je plod številnih uspešnih implementacij v organizacijah, nam omogoča razvijanje inovativnih rešitev, s katerimi organizacije postajajo učinkovitejše. S pravilno implementacijo zaposleni namreč dobivajo informacije, ki omogočajo optimizacijo in hitrejšo rast organizacije.

add-konferenca-juzna-afrika1

 

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

  • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

  • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
  • Pišite nam
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • sledite nam