Varnostne rešitve

Vključeni smo v svetovno omrežje. Zato je naša varnost dejansko taka, kot je globalna varnost. Kakšna je globalna varnost in kakšno vlogo ima v njej IT, si lahko ogledate na tej povezavi.

ADD, sistemski integrator in ponudnik celovitih rešitev, sodeluje z vodilnimi svetovnimi proizvajalci in sestavlja njihovo opremo v napredne omrežne rešitve, z velikim poudarkom na varnosti uporabe, ki je v današnjemu vsevprek povezanemu svetu, najpomembnjši imperativ vsakega poslovnega okolja.

S klikom na spodnje naslove do več informacij o varnostni opremi v ponudbi ADD...

● FireEye

Oprema FireEye je najboljše sredstvo za prepoznavanje, preprečitev in zaustavitev napadov za uresničitev groženj vseh zlonamernih pojavov sodobne informatike. Oprema dopolnjuje sodobne požarne pregrade, siteme za preprečevanje vdorov, protivirusno zaščito, elektronsko pošto in internetne povezave nasploh. Oprema ima odlične rezultate prepoznavanja groženj z minimalnim deležem napačnih prepoznavanj potencialnih napadov, v vseh fazah življenjskega kroga napada. Več...

● McAfee

Nabor produktov družbe McAfee, podružnice družbe Intel, so požarne pregrade (NGFW) in pripadajoča oprema za vzpostavitev navideznega privatnega omrežja (VPN), sistemi za zaznavanje in preprečitev vdorov v omrežje (IPS), zaščita za spletni promet in za elektronsko pošto, ter produkti SSL VPN, ki so dobavljivi v namenskih napravah ali pripravljeni za postavitev v virtualno okolje VMware.
Strokovnjaki v podjetju ADD so specializirani v segmentu produktov požarnih pregrad ter zaščiti spletnega prometa in elektronske pošte.

● ObserveIT

Podjetje ObserveIT je ponudnik rešitve s katero upravljamo in nadzorujemo notranje grožnje. Rešitev podjetjem omogoča preprečitev iztekanja korporativnih in osebnih podatkov. Podjetjem omogoča tudi zadovoljitev skladnosti z varnostnimi standardi kot so PCI, HIPAA, SOX, itd.

● Fortinet

Varnostna oprema družbe Fortinet na pameten način ščiti celotno omrežje od posamezne vsopmne točke vanj pa do centralne IT infrastrukture, ki je postavljena v oblaku, in prav vsega kar se med obema nahaja. 
Rešitve Fortinet ne obramenjujejo in ne upočasnjujejo delovanja omrežja, sestavljene pa so iz požarnih pregrad zadnje generacije, programske opreme in storitev. Tukaj si lahko ogledate vzorčno poročilo o varnostni situaciji mrežne opreme, ki jo zagotavlja tehnologija Fortinet. Z varnostno opremo Fotrinet ADD izvaja storitev Varnostni pregled omrežja.

Osebje podjetja ADD se za delo z omrežni in varnostno opremo neprestano strokovno usposablja, zato ponudbo rešitve zaokroža:

 • Zanesljiva in hitra implementacija
 • Zagotovljeno vzdrževanje, primerno zahtevnosti uporabnika in kritičnosti poslovnih funkcij, ki so z opremo podprte
 • Številne referenčne postavitve zahtevnih rešite

Postavitev rešitve zamenjave opreme je poslovno kritičen poseg v opremo, ki je po pravilu tudi pod časovnim pritiskom, zato je storitev projektno zasnovana in projektno vodena in vsebuje:

 • Programsko osvežitev in nadgradnjo aktivne opreme
 • Nastavitve protokolov in sodelovanja vseh aktivnih naprav
 • Postavitev sistema za upravljanje opreme skladno s splošno dobro prakso in interno politiko
 • Tehnično dokumentacijo in prenos znanja na osebje uporabnika

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

 • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

 • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
 • Pišite nam
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • sledite nam