Infrastrukturne rešitve

Oprema z upravljanjem in podporo

Sodobna informatika govori pretežno o informacijskih storitvah. Čeprav oprema izginja iz ospredja in je v veliki meri uporabniku zakrita, je vendar oprema za IT tista osnova, na kateri sloni vsaka podpora poslovanju. Stokovnjaki ADD to dobro vemo, saj se z opremo ukvarjamo že od časov, ko je pomenila sinonim za vso informatiko. Pri nas ji posvečamo vso potrebno pozornost, ki se začne z izbiro najprimernejše opreme, nadaljuje pa z dobavo, postavitvitvijo, nadzorom in upravljanjem.   

Napredna infrastruktura je namenjena uporabnikom v zahtevnejših in poslovno kritičnih okoljih, medtem ko je pisarniška in osebna oprema usmerjena k popolni pripravi posameznika na vključitev v delovna, socialna in v domače okolje. Še nedavno le dva od segmentov IT, povezovanje v omrežja in zagotovitev varnosti poslovanja v prostorsko nedefiniranem okolju, danes za marsikaterega sodobnega uporabnika predstavljata prav vse, kar od IT potrebuje. V ponudbi ADD ima zato ponudba opreme in storitev iz tega področja posebno težo.  

Z opremo je potrebno upravljati, nadzirati in gospodariti, pri čemer sta strojna in programska oprema eno, posebna skrb pa velja tistemu, kar se v opremi nabira in  čemur je vsa informatika namenjena: podatkom. Vrednost podatkov se namreč danes meri z vrednostjo poslovanja, ki ga informatika podpira, saj v neštetih primerih podatki predstavljajo posel sam.

Dobava opreme za informacijsko tehnologijo je naš ključni posel že več kot 20 let. Uporabnike v Sloveniji in v državah, ki so poslovno navezani na slovenske partnerje,  opremljamo z najboljšo izbiro standardnih gradnikov informacijske infrastrukture.  Naša dolgoletna prisotnost, obseg poslovanja in strokovne izkušnje zagotavljajo, da po ugodnih komercialnih pogojih izpeljemo dobavo in postavitev preizkušenih in posameznemu uporabniku arhitekturno prilagojenih rešitev, ter kompetentno skrbimo za njihovo delovanje v celotnemu življenjskemu ciklu.

 

Reference za infrastrukturne rešitve ADD d.o.o.

 

 • EMC2 AVAMAR v Salonitu AnhovoSalonit LOGO

  Varnostno kopiranje z deduplikacijo na izvoru, zapis na diskovne medeije

  Več o ...
 • studio moderna

  Mrežna oprema v STUDIO MODERNA

  Brezžično omrežje HP

  Več o...
 • logo-mm-karton 81

  Mrežna oprema v Papirnici Količevo d.o.o.

  Aktivna mrežna oprema HP

  Več o ...
 • fotona 1

  add.MONITORING v Fotoni


  Upravljanje in nadzor infrastrukture v proizvodnji visoke tehnologije
 • kemofarmacija

  HP CLPPU in Kemofarmacija

  Tiskalniški program HP CLPPU v distribuciji farmacevtkskih izdelkov
 • skupna-logoadd.MONITORING in Skupna pokojninska družba d.d.

  Upravljanje in nadzor infrastrukture v zdavarovalništvu

V rednem delovnemu času od 8.00 do 16.00 smo dosegljivi tudi preko telefona +386 1 479 00 11

 • ADD d.o.o.

Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana

 • T: 01 479 00 11 | F: 01 423 50 85
 • Pišite nam
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • sledite nam